Logo Pro-GS Afzuigsystemen

Blog

Ben jij aan het gokken met je gezondheid?

Denk fout door veel nagelstylisten:
“WAT JE NIET RUIKT, IS ER OOK NIET”

Bij het werken in een nagelsalon kunnen gevaarlijke dampen en stofdeeltjes ontstaan en deze kunnen leiden tot gezondheidsproblemen!

Bij het vijlen komen veel stofdeeltjes vrij. Deze kleine stofdeeltjes kunnen gevaarlijk zijn voor de luchtwegen en kunnen blijvende schade toebrengen.
Uit alle vloeibare producten, die u als nagelstylist gebruikt, komen acrylaat-dampen vrij. Een groot gedeelte van deze dampen zijn gemaskeerd, zodat je ze niet ruikt (o.a. bij veel gel-producten).
Schadelijke dampen en stofdeeltjes

Belangrijk om te weten

Nagellak, removers, etc , dus alle vloeibare producten waar een nagelstylist meer werkt kunnen gezondheidsproblemen opleveren.

ALLE dampen (al dan niet ruikbaar) die vrijkomt is een acrylsoort. De meeste componenten in acryl kunnen: ogen irriteren ; eczeem op huid en luchtwegen en droge slijmvliezen veroorzaken. Gezondheidsproblemen die kunnen worden veroorzaakt door blootstelling aan acryldampen en stofdeeltjes beginnen vaak met hoofdpijn en verkoudheid.

Een schilder mag, vanwege deze dampen, hier allang niet meer mee werken [de schilder ziekte]. U als nagelstylist zit er bijna met de neus erop. In de vakbladen zijn hierover al diverse artikelen geschreven wat het kan doen met uw gezondheid. U ademt deze dampen wel in!

Inademen van gevaarlijke stofdeeltjes en dampen kunnen leiden tot de ontwikkeling van astmatische- en ademhalingsproblemen! Wanneer dit gebeurd zijn deze permanent en niet omkeerbaar!

Dit hoeft geen probleem meer te zijn ! Er is een oplossing: dé PRO-GS

Wilt u meer informatie over de kosten en de mogelijkheden, bekijk onze producten of neem direct contact op.

Logo Pro-GS afzuigsystemen

Adres

Celsiusstraat 7
3846 BK Harderwijk
(bezoek alleen op afspraak)

Contactgegevens

Overig

Overige locaties voor alleen demo/uitleg.
Voor meer informatie, zie onze contactpagina.

Social media