Logo Pro-GS AfzuigsystemenPro GS: De Specialist in nageltafel afzuigingen
Pro-GS is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van nageltafel afzuigingen. Het
assortiment van Pro-GS omvat een breed scala aan verschillende soorten afzuigingen die perfect zijn voor het afzuigen van stof en dampen tijdens het nagelproces.

Een van de meest populaire soorten afzuigingen van Pro GS is de tafelmodel afzuiging. Deze afzuiging is ontworpen om op de meeste standaard nageltafels te passen en biedt een krachtige en effectieve afzuiging van stof en dampen. De tafelmodel afzuiging is ook verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens om aan de specifieke behoeften van elke nagelstudio te voldoen.

Populaire opties

Een andere populaire optie is de draagbare afzuiging. Deze afzuiging is lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor het een uitstekende keuze is voor mobiele nagelstylisten. De draagbare afzuiging biedt dezelfde krachtige afzuiging als de tafelmodel afzuiging, maar kan gemakkelijk worden verplaatst van de ene locatie naar de andere.

Beperkte ruimte?

Voor nagelstudio's met beperkte ruimte biedt Pro GS een wandmodel afzuiging. Deze afzuiging kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd en biedt een uitstekende afzuiging van stof en dampen zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Plafondmodel afzuiging: perfecte keuze voor een modern design


Ook biedt Pro-GS ook een plafondmodel afzuiging. Deze afzuiging wordt aan het plafond bevestigd en biedt een uitstekende afzuiging van stof en dampen zonder dat er een afzuigkap op de nagel tafel nodig is. Dit maakt het een geweldige keuze voor nagelstudio's met een modern design.


Of je nu een professionele nagelstylist bent of gewoon thuis nagels doet, Pro-GS heeft een afzuiging die perfect is voor jou. Met hun uitgebreide assortiment van verschillende soorten afzuigingen, kun je er zeker van zijn dat je een product vindt dat aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Kosten van een afzuiging: afhankelijk van verschillende factoren

De kosten van een afzuiging bij Pro-GS  zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type afzuiging, de grootte, de kracht, de functies en de accessoires die bij de afzuiging worden geleverd. Over het algemeen kunnen de prijzen van nageltafel afzuigingen variëren tot enkele honderden euro's, afhankelijk van de specificaties van het product. Het is het beste om de website van Pro-GS te bezoeken of contact op te nemen met onze klantenservice voor de meest recente prijsinformatie en om de afzuiging te kiezen die het beste past bij jouw behoeften en budget. 
Ook worden er demodagen aangeboden voor iedereen die niet (geheel) tevreden is met zijn/haar afzuiging of meer informatie willen voor ze een afzuiging aanschaffen.  Voor meer informatie over de demo dagen kunt u kijken op de website www.pro-gs.nl/demo-dagen.

Neem contact met ons op

Neemt u voor nadere informatie over onze service- en onderhoudsmogelijkheden en ons lease aanbod vandaag nog contact op. U kunt ons hiervoor zeven dagen per week bereiken.

Logo Pro-GS afzuigsystemen

Adres

Celsiusstraat 7
3846 BK Harderwijk
(bezoek alleen op afspraak)

Contactgegevens

Overig

Overige locaties voor alleen demo/uitleg.
Voor meer informatie, zie onze contactpagina.

Social media