Blog

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Blootstelling aan kunstnagelproducten kan het risico op astma verhogen. In deze producten zitten vaak zogenaamde acrylaten. Dit risico is het grootst wanneer het product wordt aangebracht omdat de damp van deze stoffen het schadelijkst is. ‘Maar hoe groot dat risico is, is nooit goed onderzocht’, zegt longarts Jos Rooijackers. Toch is het goed om jezelf hiertegen te beschermen door de juiste maatregelen te treffen.

Een goed afzuigsysteem is de oplossing: De Pro-GS, Hét afzuigsysteem voor elke nagelstylist. Zuigt al het stof/vijlsel en al de geuren/dampen naar beneden af. Geen hinderlijke geuren en stofoverlast meer voor U en uw klanten in uw salon.

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Hoe schadelijk zijn acrylaten nou echt voor de longen? Volgens longarts Jos Rooijackers loop je als nagelstylist een groter risico op het ontwikkelen van een 'allergisch beroepsastma'. Dat wordt ook wel een inhalatieallergie genoemd.

Een goed afzuigsysteem is de oplossing: De Pro-GS, Hét afzuigsysteem voor elke nagelstylist. Zuigt al het stof/vijlsel en al de geuren/dampen naar beneden af. Geen hinderlijke geuren en stofoverlast meer voor U en uw klanten in uw salon.