Blog

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Blootstelling aan kunstnagelproducten kan het risico op astma verhogen. In deze producten zitten vaak zogenaamde acrylaten. Dit risico is het grootst wanneer het product wordt aangebracht omdat de damp van deze stoffen het schadelijkst is. ‘Maar hoe groot dat risico is, is nooit goed onderzocht’, zegt longarts Jos Rooijackers. Toch is het goed om jezelf hiertegen te beschermen door de juiste maatregelen te treffen.

Een goed afzuigsysteem is de oplossing: De Pro-GS, Hét afzuigsysteem voor elke nagelstylist. Zuigt al het stof/vijlsel en al de geuren/dampen naar beneden af. Geen hinderlijke geuren en stofoverlast meer voor U en uw klanten in uw salon.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Hoe schadelijk zijn acrylaten nou echt voor de longen? Volgens longarts Jos Rooijackers loop je als nagelstylist een groter risico op het ontwikkelen van een 'allergisch beroepsastma'. Dat wordt ook wel een inhalatieallergie genoemd.

Een goed afzuigsysteem is de oplossing: De Pro-GS, Hét afzuigsysteem voor elke nagelstylist. Zuigt al het stof/vijlsel en al de geuren/dampen naar beneden af. Geen hinderlijke geuren en stofoverlast meer voor U en uw klanten in uw salon.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Pro-GS Afzuigsysteem, Hét afzuigsysteem voor elke nagelstylist

Ik sta NIET op de Beauty Beurs in Utrecht op 6-8 april.
Daarom heb ik speciale dagen ingepland bij AP Cosmetics, Prins Mauritslaan 45C , 3843AJ Harderwijk
op Zaterdag 23 en Zondag 24 maart van 10:00 tot 15:00 uur.

  • Uitleg over het verschil van de diverse afzuigsystemen
  • Demo met de Pro-GS

Alleen voor degene die geweest zijn, en een bestelling heeft geplaatst, ontvangt een aanzienlijke korting op het RVS-rooster.

Belangrijk: Neem deze kortingscode [19AP#03] mee!

Heeft u vragen: neem gerust contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-47 970 494.

MVG Gert Schuurman

Deze aanbieding  geldt ook bij Pura Vida (BE) op 23 en 24 mrt 2019