Service

Voordelige service

Met een Pro-GS nageltafelafzuigsysteem komt u in het bezit van een geavanceerd en goed getest systeem, bestemd voor de professionele nagelstylist, die waarde hecht aan zeer hoge kwaliteit op alle gebieden, van betrouwbaarheid tot feilloze werking.

Service- en onderhoudsabonnement

Pro-GS afzuigsystemen biedt voordelig geprijsde service- en onderhoudscontracten voor uw Pro-GS nageltafelafzuigsysteem. Hierin is begrepen het periodiek onderhoud en wordt voorzien in service als zich ondanks de uitstekende kwaliteit van de unit zich toch een storing mocht voordoen. Het onderhoudscontract omvat een jaarlijkse servicebeurt waarbij de koolstof en het stoffilter worden vervangen. Ook wordt gecontroleerd of de motor nog juist functioneert. Ingeval van calamiteiten  streven wij naar een verhelping van de storing binnen 5 werkdagen.

Garantieperiode

Gedurende de garantieperiode zijn de kosten van alle werkzaamheden en de benodigde mechanische onderdelen gedekt. De apparatuur wordt dan vervangen. Niet gedekt zijn mankementen aan de kast, de opvangbak, het stofrooster en de luchtbuizen. Door het aangaan van een service- en onderhoudscontract bent u altijd verzekerd van een optimaal functioneren van uw nageltafelafzuigsysteem en voorkomt u onverwachte kosten. Het contract wordt aangegaan per kalenderjaar en wordt stilzwijgend verlengd, tenzij u een maand voor het nieuwe kalenderjaar opzegt. Door het aangaan van een service/ onderhoudscontract betaalt u geen voorrijkosten en geen arbeidsloon tijdens reparaties. Ook de materiaalkosten zoals de jaarlijks benodigde 2 kg koolstof en het nieuwe stoffilter zijn inbegrepen. Bij defect aan de unit betaalt u ook geen vergoeding voor het verzenden en het in gebruik stellen van de ruilapparatuur.

Leasemogelijkheid

Naast het service- en onderhoudsabonnement bieden wij ook een leasemogelijkheid voor het Pro-GS nageltafelafzuigsysteem. Dit geeft u de mogelijkheid om kennis te maken met de uitstekende kwaliteiten van het systeem en voorkomt u kosten ineens. De leaseperiode voor de Pro-GS 05 bedraagt minimaal 6 maanden en wordt elke keer stilzwijgend verlengd voor 3 maanden, behoudens opzegging minimaal een maand van tevoren. Bent u na de periode van zes maanden overtuigd van de uitstekende werking van de unit, dan bieden wij u de mogelijkheid om het apparaat aan te schaffen.

Een goed onderhouden Pro-GS afzuigsysteem staat garant voor een gezond werkklimaat, door het wegnemen van alle stof en het vrijwel volledig neutraliseren van chemische dampen, die gezondheidsproblemen kunnen opleveren bij langdurige blootstelling van behandelaars in een professionele nagelstylistpraktijk. U investeert met de aanschaf of aanvankelijke lease in een gezonde omgeving.

Neemt u voor nadere informatie over onze service- en onderhoudsmogelijkheden en ons lease aanbod vandaag nog contact op. U kunt ons hiervoor zeven dagen per week bereiken.

PRO-GS afzuigsysteem, nageltafel