4.7/5 van 15 beoordelingen.
Mr.
 ·  MBWUpmEH
Uw Beoordeling
555
Toon meer
Mijn ervaring bij pro gs. Demo
Uw Beoordeling
Ik ben afgelopen week bij pro gs langsgeweest om informatie te krijgen en eventueel een tafel te bestellen.
Ik ben zeer goed ontvangen en een hele uitgebreide informatie en demo gekregen. En heb ook gelijk de deluxe uitvoering met de pro gs 15 laten opstellen. En ga het ook gelijk bestellen. Kan niet wachten totdat ik de tafel in de salon heb.
Toon meer
Wat een super tafel de Pro-GS 15
Uw Beoordeling
Na grondig onderzoek heb ik vorig jaar een Pro-GS 15 de luxe tafel aangeschaft bij Gert. Het contact, informatie en alle uitleg heb ik als erg fijn ervaren. De op maat gemaakte tafel werd in de salon afgeleverd en geïnstalleerd. Alleen maar lof over deze aanschaf, het is de prijs zeker waard. De tafel heeft een krachtige stof en geurafzuiging en is erg gebruiksvriendelijk. Mijn klanten zijn net zo enthousiast net als ik ben over de tafel want zij blijven ook stof en geurvrij. Gisteren stopte mijn tafel er helaas mee, Gert gebeld en telefonisch wat nagelopen en wat denk je? Vandaag stond Gert voor de deur met alle onderdelen in zijn auto wat mogelijk defect kon zijn. Binnen no time was het gemaakt (onderdeel vervangen wat kapot was gegaan) en ik kan weer nagelen. Gert nogmaals ontzettend bedankt voor de snelle service. Ik zal zeker doorgaan met reclame maken!! Liefs Marjan van Nails to meet you Naaldwijk
Toon meer
Medewerker met acrylaten allergie
Uw Beoordeling
Wij zijn een jaar geleden gestart met het afzuigsysteem van PRO GS in onze zaak. Dit omdat een medewerker een acrylatenallergie (vind je terug in alle gellak en gel) had ontwikkeld. De allergie ging zo ver dat ze last had van haar huid ( enorm gezwollen ogen, jeuk,..) en dat het ook een invloed had op haar longen. De dame in kwestie wou echter heel graag bij ons blijven werken, omdat haar job echt haar passie is. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een afzuigsysteem en kwamen we uit bij PRO GS.
We gebruiken het systeem nu al een jaar en we zijn er enorm tevreden van (zeker de dame in kwestie). Ze heeft geen last meer van gezwollen ogen en ook de jeuk is sterk verminderd. Ze heeft ondertussen ook geen last meer van haar longen. Wat wil zeggen dat het systeem dus zeker de acrylaten uit de lucht haalt. Wel is het heel belangrijk dat het syteem correct gebruikt wordt en onderhouden. We zijn dus zeker enthousiast en raden dit elk nagelsalon aan. Prijs is bijkomstig, zeker omdat we hier over gezondheid spreken.
Toon meer
Mijn ervaring met de Pro Gs afzuigsysteem is 100% top!
Uw Beoordeling
Tijdens mijn opleiding Nagelstyling in Hardewijk, liep ik het lokaal binnen en was erg verbaasd over de mooie inrichting, en voelde mij vereerd om aan zo n mooie tafel het vak in de praktijk te leren. Tijdens mijn praktijklessen en praktijkexamen deed ik ervaring op om met deze mooie werktafel en goede afzuiging te werken, en wist gelijk dat ik zo n tafel met deze Pro Gs afzuigsysteem wou hebben. Ik heb een heel fijn adviesgesprek gehad met Gert en heb gelijk mijn man opgebeld, en een maand later had ik mijn mooie werktafel met Pro Gs geur en stofafzuiging in huis. Ik heb dit als kado van mijn man gekregen. omdat ik geslaagd was voor mijn praktijkexamen. Ik heb de Pro Gs afzuigsysteem en nageltafel inmiddels een jaar in gebruik, deze is ingebouwd in een zeer praktisch en een mooi design werktafel en wil echt nooit meer iets anders. Ik heb de antraciet grijs design, maar er zijn meerdere kleuren mogelijk. Geen rondhangend stof, geen nare geurtjes meer. De lucht blijft echt schoon! Ik krijg veel complimenten over mijn tafel en afzuiging het geeft een professioneel en elegante look in de salon. Ook is de tafel heel erg gemakkelijk schoon te houden, en mochten er vloeistoffen of Gelpolish omgevallen zijn is het in een handomdraai zonder beschadigingen weer schoon.
De tafel is erg makkelijk te verschuiven als je de vloer wilt schoonmaken.
Mijn ervaring is 100% TOP en raad iedereen de Pro Gs aan!
Toon meer
Top afzuiging
Uw Beoordeling
Ik schrijf dit namens mijn vrouw en als partner.

Wij hebben in Almere een drive-in woning waar mij vrouw een nagelstudio heeft.

Mijn vrouw is in 2010 gestart met de diverse opleidingen als nagelstylist. Zij werkt met gel en acryl.

In de loop der jaren hebben wij diverse afzuigsystemen aangeschaft en uitgeprobeerd, totaal ruim € 2300,=. Geen van alle was na tevredenheid, nog altijd stof en geur.In juli 2018 contact opgenomen met Pro-GS Afzuigsystemen. Dhr Schuurman nam alle tijd voor ons zoals uitleg over de diverse systemen en het verschil ten opzichte van de Pro-GS. Ik was gezien door het verleden behoorlijk sceptisch. Mede ook weer door opnieuw te investeren. Toch na goed overwegen hebben wij een tafel incl Pro-GS aangeschaft.Nu na ruim 6 maanden; Het klopt wat dhr Schuurman zegt: Geen stof en geen penetrante geuren meer. Voor mij is het een voordeel dat ik niet meer wekelijks mijn vrouw hoef te helpen met het schoonmaken van haar salon en ik kom ’s avonds thuis zonder die stank te ervaren.

Achteraf hadden wij dit afzuigsysteem veel eerder moeten aanschaffen. Had ons een hoop geld gescheeld, maar zoals een ieder kijk je altijd eerst naar het prijskaartje. Mijn vrouw is er erg tevreden over, tevens krijgt zij positieve reactie van haar klanten.

Hieruit blijkt weer: Goedkoop is duurkoop.

Onze ervaring: EEN TOP afzuigsysteem


Met Vriendelijke groeten
Toon meer
Pro Gs
Uw Beoordeling
Een jaar geleden heb ik de pro gs aangeschaft. Beste aankoop ooit. En je kan de tafel krijgen zoals jij hem wilt hebben. Geen stof meer geen acryl lucht meer. Eens in de maand even de stofzuiger door de tafel heen en klaar! Gert weet waar hij over praat en de service is uitstekend!
Toon meer
Pro-gs
Uw Beoordeling
Sinds 1,5 jaar gebruik ik de pro-gs afzuigsysteem en ben zeer tevreden.
Geen stof en vervelende geurtjes meer.
Onderhoud is makkelijk te doen en de service is perfect.
Toon meer
Pro-GS
Uw Beoordeling
De pro-gs is wat je noemt een echte pro! Het is een tafel die alle fijnstof uit de lucht haalt en de acrylgeur is weg. Super. Gert is een hele vriendelijke goed communicerende man! Hij is heel duidelijk en je mag hem werkelijk alles vragen. Alles kan ook gewoon. Voorheen had ik 10 jaar een goede tafel van een goed merk. Maar deze was in onderhoud per jaar vreselijk duur. Dat is de pro-gs dus niet! Nadat mijn vorige tafel na zoveel jaar trouwe dienst het begaf, had ik een tafel bij iemand besteld die mij na bijna een jaar meldde dat t niet meer doorging! Nou door Gert had ik binnen no time een tafel. En wat voor 1! Als ik 10 sterren kon geven deed ik het!
Toon meer
Zeer tevreden!
Uw Beoordeling
Heel tevreden over mijn tafel. Ik heb hem nu zo’n 4 maanden.. maar zou niet meer zonder kunnen. Gert is een hele vriendelijke man die alles heel netjes voor je uit legt en goed naar je wensen luisterd. Als je nog twijfelt? Zeg ik je. Doen!
Toon meer