Logo Pro-GS Afzuigsystemen

Recensies

Laat een recensie bij ons achter

5.0/5 van 14 reviews.
Mijn ervaring bij pro gs. Demo
2 jaren geleden.
Uw review
Ik ben afgelopen week bij pro gs langsgeweest om informatie te krijgen en eventueel een tafel te bestellen.
Ik ben zeer goed ontvangen en een hele uitgebreide informatie en demo gekregen. En heb ook gelijk de deluxe uitvoering met de pro gs 15 laten opstellen. En ga het ook gelijk bestellen. Kan niet wachten totdat ik de tafel in de salon heb.
Toon meer
Pro-GS
6 jaren geleden.
Uw review
De pro-gs is wat je noemt een echte pro! Het is een tafel die alle fijnstof uit de lucht haalt en de acrylgeur is weg. Super. Gert is een hele vriendelijke goed communicerende man! Hij is heel duidelijk en je mag hem werkelijk alles vragen. Alles kan ook gewoon. Voorheen had ik 10 jaar een goede tafel van een goed merk. Maar deze was in onderhoud per jaar vreselijk duur. Dat is de pro-gs dus niet! Nadat mijn vorige tafel na zoveel jaar trouwe dienst het begaf, had ik een tafel bij iemand besteld die mij na bijna een jaar meldde dat t niet meer doorging! Nou door Gert had ik binnen no time een tafel. En wat voor 1! Als ik 10 sterren kon geven deed ik het!
Toon meer
Zeer tevreden!
9 jaren geleden.
Uw review
Heel tevreden over mijn tafel. Ik heb hem nu zon 4 maanden.. maar zou niet meer zonder kunnen. Gert is een hele vriendelijke man die alles heel netjes voor je uit legt en goed naar je wensen luisterd. Als je nog twijfelt? Zeg ik je. Doen!
Toon meer
Wat een super tafel de Pro-GS 15
11 jaren geleden.
Uw review
Na grondig onderzoek heb ik vorig jaar een Pro-GS 15 de luxe tafel aangeschaft bij Gert. Het contact, informatie en alle uitleg heb ik als erg fijn ervaren. De op maat gemaakte tafel werd in de salon afgeleverd en genstalleerd. Alleen maar lof over deze aanschaf, het is de prijs zeker waard. De tafel heeft een krachtige stof en geurafzuiging en is erg gebruiksvriendelijk. Mijn klanten zijn net zo enthousiast net als ik ben over de tafel want zij blijven ook stof en geurvrij. Gisteren stopte mijn tafel er helaas mee, Gert gebeld en telefonisch wat nagelopen en wat denk je? Vandaag stond Gert voor de deur met alle onderdelen in zijn auto wat mogelijk defect kon zijn. Binnen no time was het gemaakt (onderdeel vervangen wat kapot was gegaan) en ik kan weer nagelen. Gert nogmaals ontzettend bedankt voor de snelle service. Ik zal zeker doorgaan met reclame maken!! Liefs Marjan van Nails to meet you Naaldwijk
Toon meer
Top afzuigsysteem.
12 jaren geleden.
Uw review
Sinds 2 jaar maak ik gebruik van het pro-gs afzuigsysteem.
Zowel de klant als ik zelf zijn hier heel blij mee. Geen nare overheersende luchtjes meer en schone kleren na het werk, ik kan nog respresentatief de supermarkt in zonder dat ik helemaal wit ben van het stof.
Zou hem met de kennis van nu zeker weer kopen!
Weinig onderhoud en ook de kosten per jaar is eigenlijk een lachertje.
Kortom een top afzuigsymteem!
Trs chic beaut, Arnhem
Toon meer
Pro Gs
14 jaren geleden.
Uw review
Een jaar geleden heb ik de pro gs aangeschaft. Beste aankoop ooit. En je kan de tafel krijgen zoals jij hem wilt hebben. Geen stof meer geen acryl lucht meer. Eens in de maand even de stofzuiger door de tafel heen en klaar! Gert weet waar hij over praat en de service is uitstekend!
Toon meer
Afzuigsysteem
14 jaren geleden.
Uw review
Zeer tevreden met de tafel.
Heb hem nu ong een jaar.
Makkelijk in onderhoud.
Kost wel wat maar is het waard
Toon meer
Afzuigsysteem
15 jaren geleden.
Uw review
Super tevreden, had ik 8 jaar eerder moeten aanschaffen. Geen stof en nare luchtjes meer
en gezonder voor de klant en mijzelf, geen stof mee inademen. Onderhoud is heel gemakkelijk, het filter kan je met de stofzuiger uitzuigen en de zwarte korrels twee keer per jaar verschonen.
Ik begrijp dat het een hele investering is maar als je het kan missen, dan raad ik het zeker aan.
Toon meer
Super tevreden
15 jaren geleden.
Uw review
Toen mijn hobby mijn werk werd moest ik al snel een oplossing vinden voor (met name) mijn stofafzuiging. Een nageltafel is een behoorlijke aanschaf maar nadat ik een van de best bekende tafels niet naar tevredenheid in gebruik had (beschadiging/defecten/hoge onderhoudskosten/klein werkoppervlak) ging ik toch verder zoeken. Zo kwam ik bij de pro-gs uit. De doorslaggevende punten waren voor mij: de lage onderhoudskosten, het grote werkoppervlak, de mogelijkheid tot uitbreiden naar 2 tafels op 1 motor, de eindeloze designmogelijkheden en de optie dat hij op maat (op mij afgesteld) geleverd kon worden. Nu werk ik bijna een jaar met volle tevredenheid met de pro-gs. Geen enkele beschadiging te bekennen...het hpl blad maakt de belofte waar. Met een superafzuiging geen rondvliegend stof meer (zelfs niet van gel) en ik heb veel minder last van mijn luchtwegen. Bij vragen staat gert paraat om de beste service te bieden...dit was ook een doorslaggevende factor bij deze hoge investering. Ik, mijn werk en mijn tafel zijn veilig ondergebracht bij gert en zijn pro-gs.
Toon meer
werking service
15 jaren geleden.
Uw review
beste aanschaf die ik de afgelopen jaren heb gedaan. werkt fantastisch. goede service. je kan altijd op ze rekenen
Toon meer

Meer te delen? (Optioneel)

..%
Geen beschrijving
  • Grootte:
  • Type:
  • Voorbeeld: