Logo Pro-GS AfzuigsystemenWaarom een afzuiging onmisbaar is

Een afzuigsysteem in je manicure tafel is van groot belang voor zowel de nagelstylist als de klant. Zo kunnen er bij het vijlen van de nagels met de elektrische vijl of het aanbrengen van acrylpoeder veel stof en geur vrij komen. In het begin wordt het gevaar van deze stof en geur niet herkent maar op de lange termijn kan dit zeker voor gezondheidsproblemen zorgen. Dit kan niet alleen hinderlijk zijn voor de klant, maar ook schadelijk voor de gezondheid van zowel de nagelstylist als de klant.

Graag vertellen wij u over de voordelen van het aanschaffen van een afzuiging.

De voordelen van een afzuigsysteem

Als nagelstyliste is het belangrijk om te werken in een goed geventileerde ruimte en gebruik te maken van een afzuiging. Als je geen gebruik maakt van een afzuiging, kunnen er verschillende problemen optreden.
Ten eerste kunnen de dampen en stoffen die vrijkomen bij het werken met nagelproducten zich ophopen in de lucht en leiden tot ademhalingsproblemen en irritatie aan de ogen, neus en keel. Op de lange termijn kan dit zelfs leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, zoals astma.
Ten tweede kunnen de dampen en stoffen zich ook ophopen op de oppervlakken in de salon, zoals tafels en stoelen, waardoor de werkruimte steeds moeilijker schoon te maken wordt. Dit kan leiden tot een on-hygiënische werkomgeving en de kans op besmetting van zowel de nagelstyliste als de klant vergroten.
Ten derde kunnen de dampen en stoffen ook leiden tot onaangename geuren die blijven hangen in de salon en zelfs in de kleding van de nagelstyliste.

Kortom, een afzuigsysteem in je manicure tafel of nageltafel met afzuiging is een essentiële tool voor een veilige en hygiënische werkomgeving. Het zorgt voor een betere luchtkwaliteit, voorkomt verspreiding van stof en zorgt voor een professionele uitstraling van je salon. Investeer in de gezondheid van jezelf en je klanten en kies voor een manicure tafel of nageltafel met afzuiging.

Op zoek naar een bedrijf die dit voor u kan verzorgen?


Pro-GS is een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en leveren van hoogwaardige manicure tafels en afzuigsystemen. Het bedrijf heeft zich gevestigd als een betrouwbare partner voor professionals in de nagelindustrie, en heeft zijn aanwezigheid uitgebreid naar zowel Nederland als België.

Neem contact met ons op

Neemt u voor nadere informatie over onze service- en onderhoudsmogelijkheden en ons lease aanbod vandaag nog contact op. U kunt ons hiervoor zeven dagen per week bereiken.

Logo Pro-GS afzuigsystemen

Adres

Celsiusstraat 7
3846 BK Harderwijk
(bezoek alleen op afspraak)

Contactgegevens

Overig

Overige locaties voor alleen demo/uitleg.
Voor meer informatie, zie onze contactpagina.

Social media